x
Categorieën

Bodywear

De laag collecties combineren geavanceerde constructies en high-tech stoffen tot de beste lichaamstemperatuur voor optimale prestaties onder alle omstandigheden, zowel binnen als buiten te waarborgen.

De verschillende lagen collecties houden de drager koel, warm of beveiligd tegen vlammen en / of elektrostatische ontladingen teneinde een constante gevoel van lichamelijk welzijn.

Cool: 

Dunne, lichtgewicht functionele bodywear voor elke vorm van fysieke activiteit in warme binnen- of buitenomstandigheden. THERMOCOOL®-vezel biedt duo-regulering die is ontworpen om dragers in hun comfortzone te houden bij verschillende temperatuurveranderingen en activiteitenniveaus. De stof helpt je warm te zijn als je het koud hebt en koel als je het warm hebt.

Ontworpen om U TE KOELEN

Warm:

Houdt het lichaam warm en droog. Warme functionele slijtage voor elke vorm van lichamelijke activiteit in eerlijke en koude omstandigheden. De high-tech stoffen hebben uitstekende isolatie en goede vochttransporteigenschappen.

Ontworpen om U OP TE WARMEN

Safe:

Houdt het lichaam veilig en warm. Hoogwaardige technische beschermende kleding met vlamvertragende en antistatische eigenschappen. De kleding kan worden gedragen voor een breed scala van eindtoepassingen, waar er behoefte is aan beschermende kleding voor industriële werknemers die worden blootgesteld aan convectie- en / of stralingswarmte, met elektrostatische eigenschappen.

Ontworpen om U VEILIG TE HOUDEN

© ICON Protect 2022 | Webdesign: m&m web-it
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.