x
Categorieën

Bio Neck Seal

Bio Neck Seal
Bio Neck Seal Bio Neck Seal Bio Neck Seal Bio Neck Seal
Merk: Northern Diver
Model: Bio Neck Seal

De Bio Neck Seal is een revolutionair nieuw concept om een ​​duiker of droogpakgebruiker te helpen om een ​​continue lekvrije en comfortabele nekafdichting te bereiken, zowel in water als onder water.

Een standaard latex nek- of neopreen droogpak nekafdichting kan een probleem ontwikkelen met kleine lekken, vanwege natuurlijke onvolkomenheden, rond het gebied waar een duikers nek de droogpak nekafdichting ontmoet.

Dit kan ongemakkelijk worden, vooral na lange periodes in of onder water, zowel tijdens een duik als aan de oppervlakte, tussen meerdere duiken.

Versleten onder uw standaard droogpak nekafdichting, vermindert de Apollo Bio-Seal nekafdichting aanzienlijk lekkageproblemen, door een perfect gladde en comfortabele afdichting te creëren tussen de duikers nek en de droogpak nekafdichting.

Geleverd in een droge opslagcontainer, is de Apollo Bio-Seal nekafdichting gemaakt van een unieke Cosmogel samengestelde gel, die een zeer hoge en uitgebreide streksnelheid (1300% -1500%) heeft, veel beter dan standaard Latex of Neopreen nekafdichtingsmaterialen , verhoogt het comfort en verbetert het waterafdichtend vermogen.

De gepatenteerde Bio-Seal van Apollo is de ultieme flexibiliteit, die zich perfect vormt naar de nekafdichting van het droogpak en evengoed naar de nek van de duikers, waardoor waterlekkage rond de nek wordt verminderd en in de meeste gevallen volledig wordt geëlimineerd en het duikcomfort wordt verhoogd.

Dit unieke afdichtingsmateriaal bevat geen latex, wat elke duiker met een latexallergie helpt en evenzo gebruikers die gevoelig zijn voor huiduitslag rond de nek.

Hoewel uiterst nuttig voor duikers, surfers en vele andere watersportliefhebbers zullen de Apollo Bio-Seal nekafdichting ook een zeer nuttige aanvulling op hun watersportuitrusting vinden.

Let op - Dit product bevat bepaalde oliën, die ook vroegtijdige slijtage in afdichtingen van het droogpak van het latextype kunnen veroorzaken. Daarom zal het grondig reinigen van de nekafdichting van uw droogpak na gebruik de levensduur van uw Latex nekafdichting helpen verlengen.

Kenmerken

  • Gemiddeld - 11 "-14"
  • Groot - 15 "+
  • Helpt een voortdurende lekvrije nekafdichting te bereiken
  • Vermindert natuurlijke onvolkomenheden in droogpak nekafdichtingen
  • Vermindert de lekkage van de nekafdichting
  • Verhoogt het algehele nekafdichtingscomfort enorm
  • Handig voor duiken, surfen en vele andere watersporten
Prijs €59,76
Incl. BTW: €72,31

Beschikbare opties:


* Maat:

© ICON Protect 2021 | Webdesign: m&m web-it
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.